Paintball – Trebević

691

Taktička igra, timska, prije svega, jedan mali, bezopasan rat, odnosno bitka, oslobodiće vas stresa, poboljšati vašu fizičku, ali i psihičku spremu, a s obzirom na način takmičenja (”ratovanja”), u vama probuditi ogromnu dozu adrenalina. Prirodan ambijent u šumi Trebevića, sa uređenim ”ratištem”, odnosno, poligonom, pružiće vam nezaboravne doživljaje na samo nekoliko stotina metara od “civilizacije ”.
Uz stručne instruktore i vješte vodiče, nećete zažaliti ni za jednim minutom provedenim uz ovu zanimljivu igru, za koju vam ljubazni domaćini obezbjeđuju kompletnu opremu.

Osim paintball zabave na Trebeviću, omiljenom izletištu sarajlija možete naći i mnogo drugih sadržaja: Mini zološki vrt, vožnje biciklom, staze za šetnju, parkovi i igrališta za djecu, restorani, ljetne bašte, jezero, animacija na vodi i mnogi dodatni sadržaji su razlozi da posjetite ovu destinaciju.

Sportsko rekreatvini kompleks Brus je jedan od najuređenijih u Bosni i Hercegovini. Ovaj kompleks se nalazi u središnjem dijelu Bosne i Hercegovine iznad glavnog grada Sarajeva.